SZOLGÁLTATÁSOK

Te hogyan szereted eltölteni azokat a bizonyos lelassulásra késztető reggeleket? A ropogós croissant, friss gyümölcsöket, tojás különlegességeinket és a gőzölgő kávét nálunk csak úgy tudod elfogyasztani, hogy közben páratlan panoráma tárul eléd városunkból. Napsütötte teraszon vagy hatalmas ablakainkon át néznéd a történelmet miközben reggelizel? Dönteni neked kell, de a kényelmet mi adjuk hozzá.

Kösd össze szakmai megbeszéléseidet, prezentációidat, tréningeidet egy olyan helyszínnel, aminek látványa már önmagában is elindítja a kreatív gondolatokat. Ehhez közel 60-80 fő befogadására alkalmas technikailag jól felszerelt termet biztosítunk. A rendezvények szüneteiben ha kéred felszolgálunk frissítőket, kávét, de egy könnyű ebédet vagy vacsorát is fogyaszthatsz éttermünkben. És ha hosszúra nyúlik a megbeszélés, akkor sky bárunk teraszán ülve tovább folytatódhat az, ami napközben elkezdődött.

Rendelkezésedre állunk bárhonnét is érkezel. Utazásod előtt jelezd igényeidet, mert fontos hogy tudd: még el se indultál, de már minden készen áll arra, hogy megérkezz hozzánk.

Esztergom szívéhez közel vagyunk. Tőlünk pár lépésre elérsz mindent, az országhatárt is átlépheted egy rövid sétával. Hétvégi kiruccanásra vagy egy laza hétköznapra jönnél el hozzánk? Bármi is utad célja, ha megérkezel, autódat leteheted ingyenesen négy kocsiállással rendelkező mélygarázsunkban, melyből kettő elektromos töltős. Ezenkívül saját területen kültéren is figyelünk gépkocsidra, hogy slusszkulcsodat csak távozásod napján kelljen újra elővenni.

A Dunakanyart és annak fővárosát csak úgy ismerheted meg igazán, ha egészen közel engeded magadhoz. Segítünk ebben is! Felejthetetlen élményeket szerezhetsz magadnak, izgalmas helyekre juthatsz el, ha igénybe veszed biciklijeinket. Ne bajlódj azzal, hogy megtervezed magadnak utadat, mert megsúgjuk neked merre indulj el.

A történelmet modern dizájnba csomagoltuk neked. Kedvezményes belépőinkkel a falaink közé elrejtett utalásokat megtekintheted városi sétád közben is, hogy az élmény még valóságosabb, még kézzel foghatóbb legyen.

Éttermünk több évtizede megtalálható Esztergom szívében, egy olyan patináns helyen, ahol a régi találkozik az újjal. Állandó étlapunk mellett, heti ajánlatainkat egyik vezető chefünk Alessandro Arena állítja össze, aki minden héten olasz ízekkel kápráztatja el vendégeinket. Családias vendéglőnk a gyerekek mellett a kutyákat is szívesen látja.

etterem

Cím: 2500 Esztergom, Helischer út 2.

Asztalfoglalás:  +36 33 311 411

Email cím: info@mediterraneo.hu

luxorrycsill

Cím: 2500 Esztergom, Táncsics M út. 1.

Szállásfoglalás: +36 30 133 4315; + 36 70 326 1780 

Ajánlatkérés: info@luxuryroom.hu

skybar

COOMING SOON

Cím: 2500 Esztergom, Helischer út 2.