Rólunk

Ahhoz hogy megismerj minket, ismerned kell ezt a rendkívüli várost is, ahol kezdetét vette évekkel ezelőtt a mi történetünk. A hely szelleme, a jelenlevő történelem, a kultúra, az itt élő emberek mind-mind ösztönöztek minket arra, hogy munkánkkal olyan hangulatot, érzést teremtsünk a hozzánk érkezőkben, ami maradásra készteti őket a Dunakanyar fővárosában. Mindig is a kompromisszumok nélküli minőségben hittünk, mert csak így tudtuk elérni, hogy a kezdeti kis kerthelyiségből mára egy értéket teremtő és azt átadó közösséggé és találkozóhellyé váljunk, ahol több napot is eltölthetsz, ha arra vágysz.

Magyarország egyik ikonikus helyszínén született meg bennünk a gondolata egy privát birodalomnak, ahol meghitt nyugalomra, visszavonulásra, a Duna partján való ejtőzésre, aktív kikapcsolódásra, gasztronómiai élményre vagy akár esténként pezsgő világpolgári érzésre lelhetsz. Hogy mit találsz majd nálunk az attól függ, hogy mit keresel. Küldetésünk, hogy segítsünk neked ebben.

Prémium szálláshelyet alkottunk meg csapatunkkal, ahol Esztergom és a Dunakanyar múltja újra lett gondolva egyedi részletek, modern dizájn, különleges megoldások formájában. Az utolsó apró részletig figyeltünk arra, hogy szolgáltatásunk kiemelkedő legyen számodra, ezért is bővülünk tovább a Dunakanyar legújabb, leghívogatóbb tetőteraszával, amely egy újabb koronaékszere lesz ennek a csodálatos kisvárosnak. Ne feledd! Az élményeid nálunk találkoznak!

Cím: 2500 Esztergom, Helischer út 2.

Asztalfoglalás:  +36 33 311 411

Email cím: info@mediterraneo.hu

luxorrycsill

Cím: 2500 Esztergom, Táncsics M út. 1.

Szállásfoglalás: +36 30 133 4315; + 36 70 326 1780 

Ajánlatkérés: info@luxuryroom.hu

skybar

COOMING SOON

Cím: 2500 Esztergom, Helischer út 2.