Hogy mi a titkod? Egyedi vagy és megismételhetetlen. És mi a mi titkunk? Te! Tőled vagyunk különlegesek, veled tűnünk ki a megszokottból és így válik exkluzív stílusunk emlékezetessé.

Ablakainkból kitekintve Esztergom múltat idéző falai úgy tárulnak szemed elé, hogy közben a legújabb trendek kényelmében érezheted magad tizenegy szobánk és apartmanjaink egyikében.

Amíg nálunk pihensz, többet adunk neked a luxusnál. A felfedezés vágyát ébresztjük fel benned és segítünk abban, hogy csak magadra figyelj.

Több évtizede már, hogy felhelyeztük magunkat Esztergom és környékének képzeletbeli gasztronómiai térképére egy olyan patinás helyen, ahol a régi találkozik az újjal.

Mindig is nyitottak voltunk a világra és rátok, újra és újra megújultunk azért, hogy amit nyújtunk számotokra az kulináris élmény legyen.

Mediterrán stílusú berendezésünk már kezdetek óta a védjegyünk, de 2024 tavaszától eleganciát, fiatalos lendületet viszünk be életetekbe innovatív környezetünkkel.

2024 őszén beléphetsz ebbe a varázslatos világba, de addig is éld meg az álmaid, ahogy mi is tesszük.

MESÉLŐ FALAK

Képzelj el egy reggelt, amikor panziónk teraszán ülve egy tökéletesen megkomponált reggeli elfogyasztása után nincs más dolgod, mint hogy megismerd ezt a varázslatos várost. Ha kilépsz inspiráló falaink közül percek alatt eléred azokat a helyeket, amelyek nem csak mesélnek, hanem kalandozásra és kirándulásra hívnak az év bármely időszakában.